Lentekolder

Lentekolder

Het lekkere weer nodigt uit tot heerlijk buitenspelen. Iedereen krijgt zin om naar buiten te gaan en zich heerlijk uit te leven. Je ziet dit goed aan jonge dieren zodra ze de wei in mogen. Dan maken ze vaak de vreemdste sprongen van pure blijdschap. Dit noemen we ook wel lentekolder.

Vanwege de corona maatregelen is buitenspelen nog beperkt. Maar ook in de tuin of het groen in de straat is veel te beleven en bewegen.

Van blikjes kun je eenvoudig speelgoed maken om je lekker uit te leven. Zie de knutseltips van Lia. Met die stelten van blik heb je extra lange benen. Kun jij hiermee lopen als een giraf. Natuurlijk is het ook leuk om allerlei andere dieren na te doen. Wie kan de mooiste kikkersprongen maken. Op de trampoline kun je springen als een kangoeroe. Welke dieren kun jij nog meer na doen? Dus doe eens lekker gek tijdens het buitenspelen. Misschien wil je vader of moeder er wel een foto van maken. Delen kan via info@groenemaatjes.nl of op facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.