Jaarplanning 2021

Jaarplanning 2021

Wildplukexcursies voor gezinnen – zodra de corona maatregelen het toelaten prikken we een aantal zondagen hiervoor.

Ons wildplukseizoen loopt tot oktober. Tijdens deze excursie leer je over eetbare natuur, verzamelen we eetbare planten en bereiden een heerlijke maaltijd met de ingrediƫnten. We sluiten de excursie af met een gezamenlijk picknick van de bereide gerechten.

Bushcraftworkshops voor kinderen van 8-12 jaar – zodra de corona maatregelen het toelaten prikken we een aantal middagen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met diverse bushcraft technieken. Elke workshop is thematisch opgezet. We geven instructie over de technieken en er is veel gelegenheid om hier zelf actief mee aan de slag te gaan.

In aanvulling op deze workshops werken we aan een uitleenkist voor bushcraft. Hierin komen 6 thematische opdrachtkaarten. Hiermee kun je zelf je eigen bushcraft activiteit samenstellen. Geschikt voor BSO’s, basisscholen en kinderfeestjes. Zodra de kist klaar is, plaatsen wij een bericht op onze site. Hierin lichten we toe hoe en waar je deze kist kunt lenen.

Natuurbeleefroute voor gezinnen met jonge kinderen – meivakantie (24 april t/m 16 mei 2021)

De route loopt door Nieuw Wulven. De beschrijving van de route en de opdrachten is vanaf 24 april te vinden op onze site. Je kunt deze route zelfstandig lopen met het gezin, geheel coronaproof dus!

Speurtocht voor basisschoolkinderen – herfstvakantie (16 t/m 24 oktober 2021)

Nadere informatie volgt t.z.t.