Sneeuwwitje

Sneeuwwitje

Deze speurtocht staat weer klaar en is de hele zomervakantie (17 juli t/m 30 augustus) te downloaden via deze pagina!

De speciale zomereditie van onze vakantiespeurtocht. Met leuke nieuwe natuuropdrachten om de zomer te beleven! Deze speurtocht voor gezinnen met jonge kinderen begint bij de (ruime) fietsenstalling van het speelfort (te herkennen aan de wapperende vlag) in Nieuw Wulven. Kom je met de auto, parkeer dan aan de Binnenweg en loop de beleefroute (lengte 700 m) naar het speelfort. De route is ongeveer 2 km lang.

Dwaal mee met Sneeuwwitje door Nieuw Wulven en beleef het verhaal in deze eigentijdse en lokale versie van het bekende sprookje. Onderweg kunnen de kinderen speuren naar de dwergen die op diverse plekken langs de route staan. Met leuke natuuropdrachten voor onderweg en tips om thuis nog na te genieten.

Trek stevige schoenen aan, want het pad is af en toe modderig. Neem een loep, twee bakjes (met deksel!) en een plastic zak mee voor de opdrachten. De speurtocht duurt ongeveer 2 uur (inclusief de opdrachten). Onderweg zijn volop speelmogelijkheden. Dus de kinderen zullen zich vast langer vermaken. Neem een picknick mee voor een lekker dagje bos!