Genieten van de herfst

Genieten van de herfst

Oktober komt er aan. Het weer laat zich nog steeds van zijn zomerse kant zien. Gisteren waren wij op fort ’t Hemeltje om onze nieuwe wildplukexcursie voor te bereiden. Tijdens onze inventarisatie gingen de vesten uit en liepen we verder in ons t-shirt. Een korte broek had ook nog best gekund. In de zomerzon leken de bessen extra rood. Een mooi contrast met de verse jonge kruiden op de wal. Na de maaibeurt van begin september kwam alles weer mooi op, geholpen door de frisse ochtenden vochtig van de dauw en de zonnige middagen.

Wil je op 8 oktober met ons mee genieten op deze prachtige plek, geef je dan op voor onze wildplukexcursie. Voor meer informatie zie onze agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.