Afkijken van de natuur

Afkijken van de natuur

Op woensdag 30 november 2022 organiseren wij een leuke activiteit voor kinderen van 8 tot 12 jaar bij NME, Houten. We leren kinderen om af te kijken. Altijd handig toch! “Maar eh, … afkijken, mag dat?”

Natuurlijk! De wereld bestaat al veel langer dan de mens. De natuur heeft dus al veel langer de tijd gehad om slimme oplossingen te verzinnen, bijvoorbeeld waterbestendige lijm (mosselen), supersterke draden (spinnen), waterafstotende oppervlakten (lotusbloem). Al deze uitvindingen zijn nog duurzaam ook, want de natuur maakt alleen gebruik van lokale materialen zonder schadelijke stoffen. De productie kost weinig energie en levert geen afval op. Ook kunnen de producten makkelijk gerecycled worden.

Voor meer informatie en aanmelden, zie Facebook of kijk in onze agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.