Binnenkort weer wildplukken

Binnenkort weer wildplukken

Op zondag 18 september gaan we weer wildplukken voor gezinnen met kinderen. Papa, mama, opa, oma en alle broertjes en zusjes mogen mee doen. De wildpluk vindt plaats op fort WKU aan de korte Uitweg in Tull en ’t Waal.

We gaan plukken langs de gedekte weg en omgeving en op het Werk aan de Korte Uitweg. Samen struinen langs de bermen op zoek naar eetbaar groen. Vervolgens bereiden we een heerlijke lunch met o.a. ‘heksensoep’ en kruidenthee. Daarna lekker opeten rond het vuur op een prachtige plek op de omwalling van het fort. De activiteit start om 11.00u en duurt tot 14.00u.

De wildpluk wordt gesubsidieerd door de projectgroep Groen doet Goed van de Gemeente Houten. Deelname is gratis.

Aanmelden: info@groenemaatjes.nl. Vermeld het aantal personen, de leeftijd van de kinderen en eventuele voedselallergieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.