Actuele activiteiten 2022

Actuele activiteiten 2022

Zie ook onze jaarplanning.

Zondag 3 april – Wildplukexcursie voor gezinnen

We gaan naar een particulier terrein bij Schalkwijk. Met een klein bosperceel boordevol daslook. De ideale plek voor ons eigen daslook feest. We bereiden een lunch met diverse daslookgerechten. We verzamelen om 11 uur en de activiteit duurt tot 14 uur. Aanmelden is verplicht. Stuur een email naar info@groenemaatjes.nl. Vermeld hierin het aantal personen en eventuele diëten of voedselallergieën.

Meivakantie – speurtocht voor gezinnen in Nieuw Wulven

Deze speurtocht kun je vanaf 25 april downloaden vanaf onze site en geheel zelfstandig lopen. Een mooie aanleiding voor een lekker dagje Nieuw Wulven met het hele gezin.

Zondag 18 september – Wildplukexcursie voor gezinnen

Dit keer zijn we weer te gast op Fort WKU in Schalkwijk. Op deze mooie locatie gaan we kijken welke eetbare planten de droogte hebben overleefd. We gaan samen oogsten en vervolgens een vegetarische lunch bereiden. Op een mooie schaduwrijke plek gaan we tot slot gezamenlijk van deze lunch genieten. We verzamelen om 11 uur bij de ingang van het fort en de activiteit is rond 14 uur afgelopen. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding. Stuur hiervoor een e-mail naar info@groenemaatjes.nl. Vermeld hierin het aantal personen en eventuele diëten of voedselallergieën.