Actuele activiteiten 2021

Actuele activiteiten 2021

Zie ook onze jaarplanning. Wij organiseren onze activiteiten corona-proof. Hiervoor raadplegen wij vooraf altijd de actuele RIVM-informatie en de richtlijnen van de gemeente.

Zondag 29 augustus – Wildplukexcursie voor gezinnen

We gaan naar Castellum Fectio voor een Romeinse lunch. We verzamelen om 11 uur bij de parkeerplaats aan de Marsdijk. Vandaaruit lopen we via Castellum Fectio naar de buitenring van Fort Vechten. Onderweg plukken we diverse eetbare kruiden en bloemen voor een heerlijke Romeinse lunch. Op de buitenrand van het fort, op een mooie plek onder de bomen bereiden we een heerlijke Romeinse lunch, die we tot slot gezamenlijk gaan opeten. De activiteit duurt tot 14 uur. Aanmelden is verplicht. Stuur een email naar info@groenemaatjes.nl. Vermeld hierin het aantal personen en eventuele diëten of voedselallergieën.

Zondag 19 september – Wildplukexcursie voor gezinnen

We gaan naar Fort WKU bij Schalkwijk voor een zomerlunch. Hopelijk kunnen we nog genieten van mooi zomers weer. We hebben in ieder geval een prachtige locatie die zomerse gevoelens opwekt. Op het knusse terrein van Fort WKU en in de directe omgeving (langs de gedekte weg) gaan we wildplukken. We laten ons verrassen door de zomeroogst en bereiden hiermee een voedzame lunch. De activiteit duurt van 11 tot 14 uur. In deze tijd gaan we plukken, koken en eten. Aanmelden is verplicht. Stuur een email naar info@groenemaatjes.nl. Vermeld hierin het aantal personen en eventuele diëten of voedselallergieën.