Workshop wildplukken voor moestuincoaches en NME-ers

Workshop wildplukken voor moestuincoaches en NME-ers

In opdracht van Groen doet goed hebben wij 19 mei een wildplukworkshop verzorgd voor een groep enthousiaste moestuincoaches en NME-ers. Het doel was om ze wegwijs te maken in de wereld van het wildplukken, zodat ze ook zelf wildplukworkshops kunnen organiseren. Tijdens de workshop kwamen hun doelen en onze expertise samen. Hoe pak je het aan (organisatorisch)? Wat zijn geschikte planten om mee te beginnen (plantenkennis)? Hoe doe je het verantwoord (wetgeving en veiligheid)? Voor een uitgebreid verslag zie

https://www.ivn.nl/groen-doet-goed/nieuws/groen-doet-goed-en-jong-leren-eten-samen-aan-het-wildplukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.