Hoera, we gaan weer wildplukken!!

Hoera, we gaan weer wildplukken!!

Eindelijk is het zover, we mogen weer wildplukken!! Maar dan natuurlijk wel met inachtneming van de speciale richtlijnen. Dat betekent o.a. dat we jullie vragen zélf bakjes mee te nemen om de oogst in te verzamelen. En ook een eigen picknickkleed om op te zitten. We maken er als vanouds samen een gezellige happening van, maar nét even anders. We koken en eten namelijk in groepjes met het eigen gezin. Ook de totale groep is kleiner. Er is plek voor maximaal 4 gezinnen.

De activiteit is op zondag 28 juni. We verzamelen om 11.00 uur bij NME Houten (Keercamp 13). We fietsen vervolgens langs de vlinderIdylle en door de wijk en verzamelen eetbare planten. Daarna bereiden het eten op het Natuurpad naast het NME-centrum.
De activiteit is om 14.00 uur afgelopen.

Aanmelden: info@groenemaatjes.nl. Vermeld het aantal personen, de leeftijd van de kinderen en eventuele voedselallergieën. Er is beperkt plek, dus geef je gauw op!

De wildpluk wordt gesubsidieerd door de projectgroep groen-doet-goed Houten. Deelname is gratis. Niet vergeten je banden op te pompen hè!

2 gedachten over “Hoera, we gaan weer wildplukken!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.