Landelijke natuurwerkdag

Landelijke natuurwerkdag

Het is bijna weer zover: lekker aan de slag op de natuurwerkdag. Op zaterdag 2 november kunnen gezinnen aan de slag op verschillende locaties in het land. Lekker buiten bezig zijn in de natuur en ook nog iets goeds doen! Meld je aan op https://www.natuurwerkdag.nl/index-home.php

In de provincie Utrecht zijn verschillende locaties waar ook kinderen mee kunnen werken. Vanuit Houten werkt de knotgroep op het Werk aan de Waalse Wetering. Er worden 100 knotbomen geknot en alles moet netjes op stapels worden gelegd. Wat een werk joh! Lekker sjouwen en als je moeder/vader meekijkt, mag je ook bomen knotten. Kom meedoen! En wie weet, misschien vinden we wel een uilennest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.