Gezellige wilpluk op ’t Hemeltje

Gezellige wilpluk op ’t Hemeltje

Afgelopen zondag was al weer de laatste wildpluk van het seizoen door Groene Maatjes. Een prachtige droge herfstdag! Maar dat er 47 deelnemers op zouden komen dagen was toch een verrassing. Een prettige weliswaar ?. Het fort opende speciaal voor ons haar hekken. Zo konden wij genieten van haar herfsttooi. Prachtige kleuren, heerlijke geuren. Met de stilte die er normaal heerst, was het even gedaan. Wel 22 stuiterende kindjes holden langs de binnenring op zoek naar paardenbloemen, brandnetels en weegbree en meer. De bakjes waren snel gevuld. Na bereiding van de lekkere herfstgerechten, werd het smullen en nagenieten rond de vuurschaal. Was weer gezellig, als vanouds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.