Ingrediënten:

  • 120 gram daslookblad
  • 80-100 gr pijnboompitten (geroosterd)
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 2-3 dl goede olijfolie (extra vierge)
  • peper en wat zout naar smaak

Werkwijze:

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  2. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine (staafmixer werkt ook) en vermaal het mengsel tot het smeuïg is (voeg olie toe als het mengsel te droog is).
  3. Voeg zout en peper toe naar smaak.
  4. Doe de pesto in een schoon jampotje. De daslookpesto is circa acht weken houdbaar in de koelkast.
Daslookpesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.