Buitendag op fort aan de Korte Uitweg

Buitendag op fort aan de Korte Uitweg

Prachtig weer was het, misschien wel iets té prachtig. Samen met NME Houten en Staatsbosbeheer waren we present op Fort aan de Korte Uitweg. Doel was een dagje buiten voor gezinnen met jonge kinderen. Aangezien het vaderdag was, kregen de vaders een hoofdrol. Zo hadden wij een bootcamp “Mijn vader is de beste” georganiseerd. Ook waren er stoere activiteiten zoals vlotten bouwen. Onze bootcamp bestond uit een parcours met 7 verschillende activiteiten en was uitgezet op de wal rondom het fort. Kinderen imiteerden de sprongen van de sprinkhaan, liepen als spanrupsen sjouwden als mieren (foto) en nog veel meer. Kinderen konden het opnemen tegen hun vader of samen strijden om de eer.  Bij de duizendpoot bijvoorbeeld was goede samenwerking essentieel. Ondanks de warmte een gezellige happening. Volgend jaar weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.