Afgelopen woensdag leverde Lorre, de papegaai een brief af bij de bospiraten in Nieuw Wulven. In de envelop zat een schatkaart en opdrachten. Groene maatjes organiseerde voor een groep kinderen van Kidslodge een spannende piratentocht door het speelbos. Er werd gezocht naar natuurschatten, de kinderen tooiden zich in zeeroverstenue en zochten naar de schat. Dat potje bier (water) ging er rap in. Jongens wat was het warm!

Woensdag 28 juni zijn we weer in Nieuw Wulven. Kom luisteren naar het sprookje van de koning van de modderkruipers en beleef het mee. Deze activiteit is onderdeel van Modderdag. Deelname is gratis. Meer info zie agenda. 

 

Aie, aie kapitein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.