Herfstige lunch op ’t Hemeltje

Herfstige lunch op ’t Hemeltje

Zondag 4 oktober was al weer de laatste wildpluk van het seizoen. Fort ’t Hemeltje ging speciaal voor ons van slot. En het was weer genieten.

Terugkijkend hebben we veel geluk gehad dit jaar. Ondanks de beperkingen van corona hebben wij regelmatig kunnen plukken. De wildpluk in Tull en ’t Waal, eind maart, werd gecanceld. Jammer, maar wij hopen volgend seizoen weer een daslooklunch te kunnen organiseren op het landje van Marrij.

Na het opheffen van de intelligente lockdown hebben we begin juni heerlijk kunnen plukken in Nieuw Wulven met de kinderen van de BSO. De kinderen die zich zo lang binnen en op locatie van de BSO hebben moeten vermaken, gingen lekker los in het bos.

Eind juni was er de jaarlijkse fiets-wildpluk vanaf NME-centrum de Heuvel. Spannend, omdat wij voor ’t eerst werkten met een coronaprotocol. Dat was voor herhaling vatbaar: op het WKU plukten wij in stormachtig weer. Het leek wel herfst. Ook vorige week op ’t Hemeltje leek het herfst te worden. Na een droge wandeling over het fort dreigde het te gaan regenen. Maar de voorspelde wind en regen bleven uit. Sterker nog, we werden verrast met een prachtig najaarszonnetje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.