Vroeger woonden er vele tovenaars in het bos Nieuw Wulven. Zij deden daar goed werk. Een draak zorgde voor het benodigde vuur. Helaas is de draak op een dag doodgereden door een scooter. Nu deed de laatste tijd het verhaal de ronde dat er een ei in het bos gevonden was. Niet zo maar een ei, nee, een drakenei! Dat betekent nieuwe hoop voor de tovenaars in het bos, want waar vuur is, kunnen tovenaars leven. Woensdag 18 oktober was het zover. De kinderen gingen op zoek naar het ei en deden allerlei opdrachten om het ei tot leven te brengen. De elementen water, lucht, aarde en vuur speelden daarbij een doorslaggevende rol. Uiteindelijk slaagden zij in hun queeste en werd er een nieuw draakje geboren. De buitenschoolse activiteit in opdracht van NME Houten in bos Nieuw Wulven was zeer geslaagd!

 

Het ei van de draak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.