Het Oogstfeest in Cothen trok meer bezoekers dan ooit, ruim 6000 mensen bezochten dit evenement. Wij waren present met een smaaklaboratorium. Kinderen (en ouderen ook) konden 4 spannende smaakproefjes doen. De producten uit het Kromme Rijn gebied werden zo onder de aandacht van de bezoekers van het feest gebracht.
Proeven doe je met je mond, dat weet iedereen. Maar wist jij dat ook je neus, je oren en je mondgevoel daar een belangrijke rol bij spelen? Met je neus dichtgeknepen proef je heus wel dat je een stukje fruit proeft. Maar dat het een peer of appel is, weet je pas als je ook je neus gebruikt. En zo waren er nog meer proefjes, zoals het blind proeven (met een blinddoek). Dat was pas echt spannend!

Proeven met proeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.