De vakantiespeurtocht staat online

De vakantiespeurtocht staat online

De meivakantie is begonnen en het zonnetje schijnt. Een goed moment om eropuit te trekken met het gezin. Onze nieuwe vakantiespeurtocht staat weer online. Deze keer gaat het over de belevenissen van Hans en Grietje. Zij proberen de weg terug naar huis te vinden, maar de vogeltjes  hebben de broodkruimeltjes opgegeten… De vogeltjes hebben er spijt van en wijzen de weg terug naar huis. Maar voordat het zover is, beleven jullie hun avonturen mee tijdens de speurtocht met opdrachtjes. De speurtocht is ruim 2 km lang en gaat door het speelbos en langs het speelfort. Dus maak een picknick klaar, trek stevige schoenen aan en ga op pad voor een lange middag natuur en speelplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.