Bezoek de kaboutertuin!

Bezoek de kaboutertuin!

In Coronatijd is behoefte aan buitenactiviteiten voor ouders met (jonge) kinderen. Speciaal voor peuters en kleuters van Houten is rondom het NME-gebouw De Heuvel (Keerkamp 13 Houten) een Kaboutertuin gemaakt. De tuin is een idee van Christel Postma (NME) en Lia Overbeek (NME/Groene Maatjes).

In de tuin staan 10 kabouters met leuke opdrachtjes. Zo ontdek je wat kabouters zoal ’s nachts doen. Bijvoorbeeld dieren beter maken met geurige kruiden of spelen met kriebelige dierenvriendjes. Aan één linde is een rood kabouterdeurtje te vinden waarachter de kabouters wonen.

De Kaboutertuin bevindt zich in openbaar gebied en is vrij toegankelijk. Ouders met kinderen kunnen op elk geschikt moment zelfstandig de tuin bezoeken. Coronaproof dus, mits voldoende afstand tot elkaar wordt gehouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.