Ontluikend voorjaar

Ontluikend voorjaar

Buiten barst de natuur weer los. De zon schijnt, bloemen verschijnen, blaadjes ontluiken. Wij kunnen intens genieten van het begin van de lente, vol beloften voor het komende jaar.

Tijdens de winter zet de natuur alle processen op een laag pitje, planten slaan energie op voor het voorjaar, dieren gaan in winterrust. Een soort bezinning en voorbereiding op het nieuwe jaar. Ook wij hebben de winter deels gebruikt om ons voor te bereiden op een nieuw jaar. Nieuwe producten, zelfstudie op het gebied van handpoppen en verhalend ontwerpen. Een pilot met onderzoekend leren. Verder een aantal cursussen gevolgd (verdieping in flow learning en werkvormen voor duurzaamheidseducatie).

Verfrist en gevoed met nieuwe kennis en ideeën staan we klaar voor nieuwe activiteiten. De komende tijd zal stap voor stap de website aangepast worden om onze nieuwe ideeën en activiteiten te presenteren. Blijf dus regelmatig kijken. Je kunt je ook aanmelden voor een maandelijkse nieuwsbrief per email (stuur een email naar info@groenemaatjes.nl).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.