plezier-in-herfstbosJa, natuurlijk, toen ik vanmorgen op de fiets stapte, miste ik mijn handschoenen zeker wel. Maar de kou heb ik gauw verdreven door heel hard te fietsen. En dan zie ik hoe mooi het buiten is. De bomen staan in alle denkbare bruintinten, er hangt een nevel over het pad, er komt een groep ganzen over en het ruikt overal naar aarde.

Nou, misschien niet het juiste weer om met kinderen uren buiten te vertoeven, maar één uur is zeker te doen. En ze komen weer fris en uitgelaten thuis!

Dus (groot-)ouders kleed jezelf en de kinderen goed aan en ga mee op avontuur in Nieuw Wulven. We gaan speuren door de natuur, doen spannende opdrachten en zijn creatief bezig. Lekker buiten, lekker samen, lekker bewegen en genieten! Ouders tegen de kinderen, of jij tegen je ouders! We gaan op zoek naar kleuren in de natuur, of maken bijvoorbeeld een pijl en boog, verzamelen natuurvondsten en spelen actieve spellen.

Groen doet goed, dus, wie gaat er mee en trotseert het weer?

Datum: woensdag 7 december, van 15.00u tot 16.00u (zie agenda, meer info via info@groenemaatjes.nl)
Locatie: Nieuw Wulven, verzamelen bij bankje aan Fectiopad ter hoogte van de plassen (punt 1 op
kaart_nieuw_wulven)

Hoezo te koud om buiten iets te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.